Blog over verpakkingen en versiersels

[QAD] Doosjes laten bedrukken

Heb jij dozen voor jouw producten om ze in te verkopen? Dan is het erg belangrijk dat je deze doosjes goed laat bedrukken. De doosjes laten bedrukken met duidelijke productinformatie en een aantrekkelijk uiterlijk. De doosjes kunnen werken als marketingstechniek om mensen sneller jouw product te laten kopen. Maar hoe en waar kun je deze doosjes laten bedrukken? In deze blogpost vertel ik over de mogelijkheden om doosjes te laten bedrukken.

Printbedrijf

Je kunt eenvoudig zelf de print voor de doosjes ontwerpen en meesturen naar het bedrijf dat de doosjes voor jouw print. Dan worden de doosjes gelijk in kleur en alles geprint. Dit is misschien wel de meest eenvoudige manier om doosjes te laten bedrukken. Het enige nadeel is dat de kwaliteit niet altijd 100% is en de kleuren soms niet overeenkomen met het ontwerp. Zorg dat je voor eenvoudige kleuren kiest en een duidelijk ontwerp. Je kunt ook altijd eerst een proefversie vragen en zien of je akkoord gaat.

Zeefdrukken

Ook is het mogelijk om zeefdruktechnieken te gebruiken voor het bedrukken van doosjes. Dit kan soms ook bij printbedrijven gedaan worden, maar deze oudere manier van bedrukken wordt vaak door jonge artiesten en zzp'ers gedaan. Je krijgt een uniek resultaat en een vintage look van de doosjes. Het is zeker de moeite waard om te zien of dit iets voor jouw doosjes is. Zoek online of er bij jou in de buurt de mogelijkheid is om doosjes te laten zeefdrukken. 

Online aanbieders

Er zijn online veel verschillende bedrijven die hun service aanbieden voor het bedrukken van doosjes. Zoek online naar de gewenste manier van bedrukken en er komt een waslijst aan mogelijkheden op jouw scherm. Je kunt hier in grote aantallen laten afdrukken en vaak voor een erg voordelige prijs. Er zijn ook genoeg websites die zelf doosjes aanbieden en dat je alleen nog jouw logo of productinformatie hoeft aan te geven. Het is heel eenvoudig om op deze manier jouw doosjes te laten bedrukken. Wanneer je een product gerealiseerd hebt, is dit pas het begin. De verkoop gaat per dozen. Deze moeten natuurlijk goed vormgegeven worden om aantrekkelijk te zijn voor de klant. Er zijn veel verschillende manieren hoe je doosjes kunt laten bedrukken. Ga langs bij een lokaal printbedrijf en vraag naar de mogelijkheden of werk samen met een zzp'er. Wil je snel jouw doosjes in huis? Kijk dan online naar de mogelijkheden en bestel binnen een paar klikken een hele voorraad aan bedrukte doosjes voor jouw product.

Voor meer informatie spreek met Irefisa BV.